Είστε γιατρός, με πτυχίο από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, και σκέφτεστε τη Βρετανία για μόνιμη ή περιστασιακή (locum) εργασία, απόκτηση ειδικότητας, μετεκπαίδευση ή ως δεύτερη πόρτα που καλό είναι να μένει ανοιχτή. Το UKmed.gr θα σταθεί δίπλα σας μέχρι να πετύχετε το στόχο σας. Σε τι διαφέρουμε; Διαβάστε. Προσφέρουμε όλες τις διαδικαστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες για να συνεχίσετε με επιτυχία την καριέρα σας στη Βρετανία.

Ξεκινήστε με εγγραφή στο GMC (General Medical Council) και απόκτηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος.

 • Συγκεντρώστε τα απαραίτητα έγγραφα

  Αττική: συγκέντρωση όλων των εγγράφων μέσα σε μία εβδομάδα. Μην κλείνετε το ιατρείο σας ούτε για δέκα λεπτά. Με απλή εξουσιοδότηση. Θεσσαλονίκη: όλα τα έγγραφα μέσα σε τρεις εργάσιμες. Χωρίς λάθη, χωρίς την ταλαιπωρία του Δημοσίου, χωρίς περιττά πήγαιν’ έλα.

 • Μεταφράστε τα σωστά έγγραφα – σωστά

  Σε 3 εργάσιμες το αργότερο. Μεταφράζουμε από Ελληνικά, Βουλγαρικά, Ρουμανικά, Ιταλικά ή άλλη γλώσσα – μόνο με μεταφραστές της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών. Αν τα συγκεντρώσατε ήδη, μπορείτε να μας στείλετε απλές σκαναρισμένες φωτοτυπίες τους άμεσα και ανέξοδα.

 • Υποβάλετε την αίτηση εγγραφής στο GMC

  Γραφτείτε (registration) και ταυτόχρονα ή λίγο αργότερα αποκτήστε και την άδεια (licence). Η εγγραφή σημαίνει αναγνώριση των τίτλων σπουδών και ειδικότητας και θα σας επιτρέψει να «χτυπήσετε πόρτες» εργοδοτών νωρίς. Η άδεια θα σας δοθεί μόλις αποδείξετε ότι γνωρίζετε Αγγλικά σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ελάτε να δούμε μαζί πώς θα κινηθείτε με τον συμφερότερο για σας τρόπο.

  Ζητήστε μας να χειριστούμε από το μηδέν την αίτηση εγγραφής (registration) και απόκτησης άδειας (licence to practise). Χωρίς λανθασμένες απαντήσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις. Το GMC δεν αστειεύεται και ένα λάθος ίσως κοστίσει πολύ κόπο για να διορθωθεί.

Αν είστε απόφοιτος Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ιταλίας ή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Ενημερωθείτε για τη σωστή διαδικασία χωρίς χρέωση πριν ξεκινήσετε.

Η εμπειρία, μεθοδικότητα και προσωπική εξυπηρέτηση του UKmed.gr θα σας προστατέψουν από λάθη, χαμένο χρόνο και περιττά έξοδα. Δείτε τι είπαν για μας οι συνάδελφοί σας. Ζητήστε τώρα περισσότερες πληροφορίες.