Είστε νοσηλεύτρια/ής με πτυχίο από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, και σκέφτεστε τη Βρετανία για εργασία ή ως δεύτερη πόρτα που καλό είναι να ανοίξετε τώρα που το καθεστώς είναι ευνοϊκό. Το UKmed.gr θα σταθεί δίπλα σας μέχρι να πετύχετε το στόχο σας. Σε τι διαφέρουμε; Διαβάστε. Προσφέρουμε όλες τις διαδικαστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες για να συνεχίσετε με επιτυχία την καριέρα σας στη Βρετανία.

Ξεκινήστε με εγγραφή στο NMC (Nursing and Midwifery Council) και απόκτηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος.

 • Συγκεντρώστε τα απαραίτητα έγγραφα

  Αττική: συγκέντρωση όλων των εγγράφων το νωρίτερο δυνατό – σε ορισμένες περιπτώσεις μέσα σε μία εβδομάδα. Μην χάνετε ούτε λεπτό από τη δουλειά ή την άδειά σας. Με απλή εξουσιοδότηση. Θεσσαλονίκη: όλα τα έγγραφα το νωρίτερο δυνατό – σε ορισμένες περιπτώσεις μέσα σε τρεις εργάσιμες. Χωρίς λάθη, χωρίς την ταλαιπωρία του Δημοσίου, χωρίς περιττά πήγαιν’ έλα.

 • Μεταφράστε τα σωστά έγγραφα – σωστά

  Σε 4 εργάσιμες από την παραλαβή τους το αργότερο. Μεταφράζουμε από Ελληνικά και από άλλες 30 γλώσσες – μόνο με μεταφραστές της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών. Αν τα συγκεντρώσατε ήδη, μπορείτε να μας στείλετε απλές σκαναρισμένες φωτοτυπίες τους άμεσα και ανέξοδα.

 • Υποβάλετε την αίτηση εγγραφής στο NMC

  Γραφτείτε (registration) και ταυτόχρονα ή λίγο αργότερα αποκτήστε και την άδεια (licence). Η εγγραφή σημαίνει αναγνώριση του τίτλου σπουδών και θα σας επιτρέψει να “χτυπήσετε πόρτες” εργοδοτών νωρίτερα. Η άδεια θα σας δοθεί μόλις αποδείξετε ότι τα Αγγλικά σας είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.

  Ζητήστε μας να χειριστούμε από το μηδέν την αίτηση εγγραφής και απόκτησης άδειας. Χωρίς λανθασμένες απαντήσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις. Το ΝΜC είναι ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή με απαρέγκλιτους κανόνες και ένα λάθος ίσως κοστίσει πολύ σε κόπο, χρόνο και χαμένες ευκαιρίες.

Προβληματίζεστε; Ελάτε να δούμε μαζί πώς θα κινηθείτε με τον συμφερότερο για σας τρόπο. Διαβάστε την άποψη του UKmed.gr για το Brexit.

 • Αν είστε απόφοιτη/ος Νοσηλευτικής ΤΕΙ, σχολής του Υπουργείου ή παλιού ΚΑΤΕΕ:

  Ενημερωθείτε για τη σωστή διαδικασία χωρίς χρέωση πριν ξεκινήσετε.

Η εμπειρία, μεθοδικότητα και προσωπική εξυπηρέτηση του UKmed.gr θα σας προστατέψουν από λάθη, χαμένο χρόνο και περιττά έξοδα. Δείτε τι είπαν για μας άλλοι επαγγελματίες της υγείας, πολλοί από αυτούς επώνυμα. Ζητήστε τώρα περισσότερες πληροφορίες.