Με μια ματιά

  • Παράλληλα με το επαγγελματικό βιογραφικό, απαραίτητη είναι πλέον και μια καλογραμμένη ηλεκτρονική αίτηση NHS Jobs ή άλλης ηλεκτρονικής πλατφόρμας προκηρύξεων, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να προσκληθείτε στη συνέντευξη επιλογής (shortlisting) για θέσεις εργασίας στο NHS (National Health Service – Εθνικό Σύστημα Υγείας) της Αγγλίας, της Ουαλίας, της Σκωτίας, της Βόρειας Ιρλανδίας ή άλλης χώρας.
  • Αναδεικνύουμε τα δικά σας δυνατά σημεία.
  • Γράφουμε σε απόλυτα φυσική Αγγλική γλώσσα.
  • Κάνουμε κάθε λέξη να μετράει, για να κερδίσετε “πόντους”.
  • Σας παραδίδουμε “ανοιχτή” την αίτηση για να την ξαναχρησιμοποιήσετε αυτόνομα.

Για μια εύστοχη και αποτελεσματική αίτηση NHS Jobs ή άλλης ηλεκτρονικής πλατφόρμας προκηρύξεων

Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα αιτήσεων είναι αυτή του NHS Jobs, που δημοσιεύει όλες τις προκηρύξεις για την Αγγλία και την Ουαλία. Υπάρχουν όμως κι άλλες, ακόμη πιο αυστηρές στο όριο λέξεων που επιβάλλουν. Εδώ δεν αρκεί να πείτε αυτά που πρέπει: χρειάζεται και να τα συμπυκνώσετε σε λίγες, καλοδιαλεγμένες λέξεις.

Ξεκινάμε με μία ενδελεχή συνέντευξη μαζί σας στο Skype ή στο Google Hangouts, για να σας γνωρίσουμε ως επαγγελματία σε βάθος και να γράψουμε για σας το καλύτερο δυνατό κείμενο. Στη συνέχεια, προσαρμόζουμε και επιμελούμαστε κάθε φράση, έτσι ώστε τίποτε να μην περισσεύει – και τίποτε να μη λείπει.

Δείτε τι είπαν συνάδελφοί σας για τη δική τους εμπειρία συνεργασίας με το UKmed.gr.

Ενημερωθείτε για τις τιμές εδώ.