Είστε γιατρός με πτυχίο από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, και σκέφτεστε την Ιρλανδία για εργασία ή ως δεύτερη πόρτα που καλό είναι να ανοίξετε; Το UKmed.gr θα σταθεί δίπλα σας μέχρι να πετύχετε το στόχο σας. Σε τι διαφέρουμε; Διαβάστε. Προσφέρουμε όλες τις διαδικαστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες για να συνεχίσετε με επιτυχία την καριέρα σας στην Ιρλανδία.

Ξεκινήστε με εγγραφή στο Medical Council Ιρλανδίας. Με την εγγραφή (general ή specialist) αποκτάτε την άδεια άσκησης επαγγέλματος.

 • Συγκεντρώστε τα απαραίτητα έγγραφα

  Αττική: συγκέντρωση όλων των εγγράφων το νωρίτερο δυνατό – σε ορισμένες περιπτώσεις μέσα σε μία εβδομάδα. Μη χάνετε ούτε λεπτό από τη δουλειά ή την άδειά σας. Με απλή εξουσιοδότηση. Θεσσαλονίκη: όλα τα έγγραφα το νωρίτερο δυνατό – σε πολλές περιπτώσεις μέσα σε τρεις εργάσιμες. Χωρίς λάθη, χωρίς την ταλαιπωρία του Δημοσίου, χωρίς περιττά πήγαιν’ έλα.

 • Μεταφράστε τα σωστά έγγραφα – σωστά

  Σε 3 εργάσιμες από την παραλαβή τους το αργότερο. Μεταφράζουμε από Ελληνικά και από άλλες 30 γλώσσες – μόνο με μεταφραστές της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών. Αν τα συγκεντρώσατε ήδη, μπορείτε να μας στείλετε με μέιλ απλές σκαναρισμένες φωτοτυπίες τους άμεσα και ανέξοδα.

 • Υποβάλετε την αίτηση εγγραφής στο Medical Council Ιρλανδίας

  Γραφτείτε (general ή specialist registration) και ταυτόχρονα αποκτήστε και την άδεια. Δεν απαιτείται πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Ωστόσο, η επαγγελματική σας επιτυχία προϋποθέτει την καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

  Ζητήστε μας να χειριστούμε από το μηδέν την αίτηση εγγραφής σας, χωρίς λανθασμένες απαντήσεις, δυσάρεστες εκπλήξεις ή αναίτιες καθυστερήσεις. Το Medical Council Ιρλανδίας είναι η ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή του ιατρικού επαγγέλματος στην Ιρλανδία. Οι κανόνες εγγραφής πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα. Ένα λάθος ίσως κοστίσει πολύ σε κόπο, χρόνο και χαμένες ευκαιρίες.

  Προβληματίζεστε; Ελάτε να δούμε μαζί πώς θα κινηθείτε με τον συμφερότερο για σας τρόπο

  .

Αν είστε απόφοιτος/η με πτυχίο Ιατρικής από χώρα εντός ή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Ενημερωθείτε για τη σωστή διαδικασία χωρίς χρέωση πριν ξεκινήσετε.

Η εμπειρία, μεθοδικότητα και προσωπική εξυπηρέτηση του Ukmed.gr θα σας προστατέψουν από λάθη, χαμένο χρόνο και περιττά έξοδα. Δείτε τι είπαν για μας άλλοι επαγγελματίες της υγείας, πολλοί από αυτούς επώνυμα. Ζητήστε τώρα περισσότερες πληροφορίες.