Για οδοντιάτρους με ελληνικό πτυχίο

Είστε οδοντίατρος με πτυχίο από την Ελλάδα και στοχεύετε στη Βρετανία (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Βόρεια Ιρλανδία) για εργασία, μετεκπαίδευση, απόκτηση ειδικότητας ή ως δεύτερη πόρτα που καλό είναι να μένει ανοιχτή. Το UKmed.gr θα σταθεί δίπλα σας μέχρι να πετύχετε το στόχο σας. Σε τι διαφέρουμε; Διαβάστε. Προσφέρουμε πλήρη ενημέρωση και όλες τις διαδικαστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες για να συνεχίσετε με επιτυχία την καριέρα σας στη Βρετανία.

Αρχίστε επικοινωνώντας μαζί μας για να σας κατατοπίσουμε. Πολλοί οδοντίατροι δε γνωρίζουν όλα τα εμπόδια και θεωρούν ότι η εγγραφή στο GDC είναι το μόνο που απαιτείται. Αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις – προχωρήστε γνωρίζοντας από πριν τα πάντα. Με το UKmed.gr.

 • Συγκεντρώστε τα απαραίτητα έγγραφα

  Αττική: συγκέντρωση όλων των εγγράφων μέσα σε μία εβδομάδα. Μην κλείνετε το οδοντιατρείο σας ούτε για δέκα λεπτά. Με απλή εξουσιοδότηση.

  Θεσσαλονίκη: όλα τα έγγραφα μέσα σε τρεις εργάσιμες. Χωρίς λάθη, χωρίς την ταλαιπωρία του Δημοσίου, χωρίς περιττά πήγαιν’ έλα.

 • Μεταφράστε τα σωστά έγγραφα – σωστά.

  Σε 3 εργάσιμες το αργότερο. Μεταφράζουμε από Ελληνικά, Βουλγαρικά, Ρουμανικά, Ιταλικά ή άλλη γλώσσα – μόνο με μεταφραστές της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών. Αν τα συγκεντρώσατε ήδη, μπορείτε να μας στείλετε απλές σκαναρισμένες φωτοτυπίες τους άμεσα και ανέξοδα.

 • Υποβάλετε την αίτηση εγγραφής στο GDC.

  Το GDC απαιτεί τεκμήρια γλωσσομάθειας και συγκεκριμένα το IELTS (International English Language Testing System). Η βαθμολογία που θα πρέπει να επιτύχετε είναι 6,5 (το ελάχιστο) σε κάθε ενότητα, ενώ ο μέσος όρος και των τεσσάρων ενοτήτων (Reading, Writing, Listening, Speaking) δεν μπορεί να είναι κάτω από 7,0. Ελάτε να δούμε μαζί από τώρα πώς θα το πετύχετε με το συμφερότερο για σας τρόπο.

  Ζητήστε μας να χειριστούμε από το μηδέν την αίτηση εγγραφής (registration) και απόκτησης άδειας (licence to practise). Χωρίς λανθασμένες απαντήσεις, καθυστερήσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις. Το GDC είναι έντονα γραφειοκρατικός φορέας που απαιτεί τυπολατρική ακρίβεια σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Για οδοντιάτρους με πτυχίο Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας, Ρωσίας, Σοβιετικής Ένωσης

Είστε οδοντίατρος με πτυχίο από χώρα που βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ή εντάχθηκε πρόσφατα. Ασκείτε το επάγγελμα στην Ελλάδα. Η διαδικασία αναγνώρισης του δικού σας πτυχίου διαφέρει από λίγο (Βουλγαρία) έως πάρα πολύ (Ρουμανία και χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης). Κατά πάσα πιθανότητα δε θα μπορέσετε να ωφεληθείτε από τη διαδικασία της αυτόματης αναγνώρισης πτυχίου, εκτός αν το πτυχίο σας είναι εξαιρετικά πρόσφατο (π.χ. αρχίσατε σπουδές την τελευταία δεκαετία). Έτσι, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε εναλλακτικούς δρόμους τους οποίους γνωρίζουμε ίσως καλύτερα από οποιονδήποτε. Το UKmed.gr θα σταθεί δίπλα σας μέχρι να πετύχετε το στόχο σας. Σε τι διαφέρουμε; Διαβάστε. Παρέχουμε πλήρη αρχική ενημέρωση και όλες τις διαδικαστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες για να συνεχίσετε με επιτυχία την καριέρα σας στη Βρετανία. Μπορούμε να εκδώσουμε τις απαραίτητες βεβαιώσεις στη Σόφια (Βουλγαρία), χωρίς να μετακινηθείτε καθόλου, με απλή εξουσιοδότηση. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Για οδοντοτεχνίτες, ειδικευμένους νοσηλευτές, βοηθούς οδοντιάτρους

Έχετε ολοκληρώσει εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών τετραετούς ή μικρότερης διάρκειας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, και στοχεύετε στη Βρετανία για εργασία ή μετεκπαίδευση. Το UKmed.gr μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας. Σε τι διαφέρουμε; Διαβάστε. Προσφέρουμε όλες τις διαδικαστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Θα σας βοηθήσουμε να αντιστοιχίσετε τα προσόντα και την εργασιακή σας εμπειρία στις απαιτήσεις του General Dental Council και της βρετανικής αγοράς εργασίας. Επειδή το τοπίο των παρα-οδοντιατρικών επαγγελμάτων στην Ελλάδα είναι ρευστό και υπάρχει ποικιλομορφία τυπικών και ουσιαστικών προσόντων, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας για ακριβείς οδηγίες και εξατομικευμένη βοήθεια.