Γράφτηκα στο GMC. Πώς θα βρω εργασία στη Βρετανία;

Μόλις γραφτείτε στο μητρώο του GMC -ακόμη κι αν εκτιμάτε ότι την άδεια θα την πάρετε σε λίγους μήνες-, είναι η ώρα να αναζητήσετε για εργασία στην Αγγλία:

Σε κάθε περίπτωση, τα εφόδια που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε είναι ένα αποτελεσματικό, πλήρες και εύστοχο ιατρικό βιογραφικό, και φυσικά τις αντίστοιχες ηλεκτρονικές αιτήσεις του NHS.

Γράφτηκα στο GDC. Πώς θα βρω εργασία στην Αγγλία;

Η μεγάλη πλειονότητα των θέσεων εργασίας είναι σε ιδιωτικά οδοντιατρεία και αλυσίδες οδοντιατρείων, που συνήθως θέτουν πιεστικές προθεσμίες στις αγγελίες τους και ζητούν ο οδοντίατρος ήδη να διαθέτει το περίφημο Performer NumberΕπικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε πώς μπορείτε να αποκτήσετε Performer Number. Δεν πρόκειται για μία απλή, γραφειοκρατική διαδικασία και θα χρειαστεί αρκετές κινήσεις και κάποιο χρόνο. Υπάρχουν λύσεις, αρκεί να υπάρχει επιμονή και μέθοδος.

Σε κάθε περίπτωση, τα εφόδια που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε είναι ένα αποτελεσματικό, πλήρες και εύστοχο οδοντιατρικό βιογραφικό και καλογραμμένες συνοδευτικές επιστολές.

Τι θα μου προσφέρει το UKmed.gr;

Στήριξη, ασφάλεια και αποτελέσματα.

Γιατί εμάς; Διαθέτουμε βαθιά γνώση της Βρετανίας, έχουμε την εμπειρία και κατανοούμε τη θέση σας. Με λίγα, μεστά λόγια θα πούμε όσα πρέπει, όπως πρέπει, ώστε να πετύχετε το στόχο σας: να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό το ταχύτερο. Διαβάστε τι λένε για μας οι συνάδελφοί σας.

Ζητήστε μας να δημιουργήσουμε το βιογραφικό, την αίτηση NHS Jobs ή να σας προετοιμάσουμε για την κρίσιμη συνέντευξη επιλογής.

Μπορείτε ακόμη να μας ζητήσετε να μιλήσουμε με το φορέα της προκήρυξης. Να  κάνουμε ένα σημαντικό τηλεφώνημα. Να επιμεληθούμε τα μέιλ σας ώστε να αφήσετε άψογες πρώτες εντυπώσεις. Να σας εξηγήσουμε τι εννοούν τα ψιλά γράμματα του πρακτορείου.

Αν παραμένετε αναποφάσιστος/η, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.