Η συμβουλευτική καριέρας πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για κάθε επαγγελματία της Υγείας, νέο ή εδραιωμένο, εφόσον στοχεύει σε θέση εργασίας ή εκπαίδευσης στη Βρετανία ή την Ιρλανδία.

Συμβουλευτική Καριέρας μέσω Skype-Zoom-Hangouts: τι προσφέρει;

Αν είστε γιατρός, οδοντίατρος, νοσηλεύτρια ή νοσηλευτής, μαία, οδοντοτεχνίτης, ψυχολόγος, φυσιοθεραπευτής ή ασκείτε οποιοδήποτε άλλο ρυθμιζόμενο επάγγελμα στον κλάδο της Υγείας, συμβουλευθείτε το UKmed.gr πριν ξεκινήσετε ενέργειες εγγραφής, αλλά και σε κάθε σταυροδρόμι της καριέρας σας.

Αν βρίσκεστε στο τελευταίο έτος των σπουδών σας, η Συμβουλευτική Καριέρας μέσω Skype-Zoom-Hangouts θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε με ακρίβεια τα πρώτα σας βήματα, με στόχο την απόκτηση ειδικότητας και εργασιακής εμπειρίας στη Βρετανία ή την Ιρλανδία.

UKmed.gr – Σύμβουλοι Καριέρας

Οι σύμβουλοι του UKmed.gr μπορούν να βοηθήσουν τον επαγγελματία της Υγείας να θέσει τους κατάλληλους στόχους εγκαίρως και να προχωρήσει με σωστά βήματα, ώστε να ξεκινήσει ή να συνεχίσει με επιτυχία την καριέρα του στη Βρετανία ή την Ιρλανδία.

Με την Υπηρεσία Συμβουλευτικής μέσω Skype-Zoom-Hangouts ο επαγγελματίας της Υγείας μπορεί να ενημερωθεί πλήρως, σωστά και έγκαιρα για:

  • τις επιλογές καριέρας που διαθέτει
  • τη διαδικασία διεκδίκησης θέσεων εκπαίδευσης ή εργασίας στη Βρετανία και την Ιρλανδία
  • την ιεράρχηση των κινήσεών του
  • και τον εντοπισμό των ισχυρών και αδύναμων σημείων του βιογραφικού του.

Ενεργήστε προληπτικά – Ενημερωθείτε σωστά – Βγείτε μπροστά.

Αξία υπηρεσίας: ανεκτίμητη. Τιμή υπηρεσίας: 80 ευρώ.

Όροι παροχής: Η συνεδρία συμβουλευτικής διαρκεί μέχρι 75 λεπτά. Πρέπει να μας στείλετε τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα το skype id σας και το τρέχον βιογραφικό σας ή έστω μια επαρκή περιγραφή της καριέρας σας μέχρι τώρα. Μετά το τέλος της συνεδρίας θα πάρετε μια περίληψη των κυριότερων προτάσεων μέσω μέιλ.