Με μια ματιά

 • Αποκτήστε ένα εύστοχο βιογραφικό – το απαραίτητο “διαβατήριο” για προσκληθείτε σε συνέντευξη επιλογής (shortlisting) και να κατακτήσετε την επιθυμητή θέση εργασίας στο NHS (National Health Service – Εθνικό Σύστημα Υγείας) της Αγγλίας, της Ουαλίας, της Σκωτίας, της Βόρειας Ιρλανδίας ή άλλης χώρας.
 • Τα βιογραφικά κείμενα του UKmed.gr κάνουν τη διαφορά, όπως λένε οι επαγγελματίες που μας εμπιστεύτηκαν.
 • Μη χάνετε χρόνο και ευκαιρίες. Βάλτε το βιογραφικό σας να δουλέψει για σας, χωρίς να παραιτηθείτε από τη θέση σας.

Αποτελεσματικό επαγγελματικό βιογραφικό

Οι επαγγελματίες της υγείας που μας εμπιστεύονται είναι άρτιοι, έμπειροι και καταξιωμένοι επιστήμονες – τις περισσότερες φορές όμως το επαγγελματικό βιογραφικό τους δεν τους προβάλλει σωστά. Στην Ελλάδα το “βιογραφικό” συχνά καταντά ξερός κατάλογος δημοσιεύσεων, συνεδρίων ή εργοδοτών. Αν και όλα αυτά είναι ως ένα βαθμό αναγκαία, από μόνα τους δεν αρκούν. Χρειάζεται κάτι ακόμη.

Είτε στοχεύσετε σε μόνιμη θέση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) ή άλλης χώρας, είτε σε ιδιωτικό έργο, είτε σε επικουρικές συμβάσεις ως μισθωτός, είτε στο να συνεργαστείτε με μεσιτικά γραφεία, όλοι περιμένουν να μάθουν για σας από το επαγγελματικό βιογραφικό σας. Πρέπει λοιπόν να είναι κομψό, πλήρες, ευσύνοπτο και γλωσσικά άρτιο και πάνω απ’ όλα εξατομικευμένο και εύστοχο, ώστε να τους τραβήξει το ενδιαφέρον – και εσείς να μη βρεθείτε στη λάθος θέση για τους λάθος λόγους.

Οι βιογραφικές υπηρεσίες μας αναλυτικά

 1. Ξεκινάμε πάντα με τη Βιογραφική Συζήτηση. Ο σύμβουλος καριέρας του UKmed.gr θα συζητήσει μαζί σας μέσω SkypeGoogle Hangouts, Zoom ή Messenger (Facebook), τη μέρα και ώρα που σας βολεύει. Στόχος του είναι να σας γνωρίσει ως επαγγελματία και να μπορέσει έτσι να συντάξει με ακρίβεια ένα ή περισσότερα ελκυστικά κείμενα για τις θέσεις που σας ενδιαφέρουν.
 2. Κατόπιν, επιλέγετε μία ή περισσότερες εφαρμογές, ανάλογα με τις προτεραιότητες της καριέρας σας:
  1. Βιογραφικό ελεύθερης μορφής με συνοδευτική επιστολή – κλασικό και διαχρονικό εργαλείο
  2. Αίτηση για θέσεις στο NHS της Αγγλίας και Ουαλίας  – η πιο δημοφιλής μας υπηρεσία. Διαβάστε περισσότερα για το πώς αξιοποιούμε το βιογραφικό σας στην πλατφόρμα NHS Jobs.
  3. Αίτηση για θέσεις στο NHS της Σκωτίας
  4. Αίτηση για θέσεις στη Βόρεια Ιρλανδία
  5. Αίτηση για θέσεις που προκηρύσσονται σε κάθε άλλη ψηφιακή πλατφόρμα ή σε μορφή κειμένου για πρακτορεία (locum agencies), headhunters και νοσοκομεία.

ukmed.gr_viografiki_syzitisi_aitiseis_NHS

 • Βιογραφική Συζήτηση + Βιογραφικό ελεύθερης μορφής = 480 ευρώ
 • Βιογραφική Συζήτηση + Αίτηση σε ψηφιακή πλατφόρμα = 480 ευρώ
 • Βιογραφική Συζήτηση + Αίτηση σε έντυπη μορφή = 480 ευρώ
 • Συζήτηση + Αίτηση σε ψηφιακή πλατφόρμα = 480 ευρώ

Τέλος, εφόσον χρειάζεστε ταυτόχρονα και το Βιογραφικό ελεύθερης μορφής αλλά και την Αίτηση στο NHS:

 • Βιογραφική Συζήτηση + Βιογραφικό + Αίτηση = 480+180 ευρώ

Σημείωση: Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για εξόφληση ολόκληρης της αξίας της υπηρεσίας με μετρητά ή κάρτα. Αν επιθυμείτε διακανονισμό σε 3 δόσεις, στην τιμή προστίθεται το ποσό των 30 ευρώ.

Έκπτωση για νέους αποφοίτους! Αν αποφοιτήσατε μέχρι πριν 12 μήνες, κερδίζετε έκπτωση 60€ στις παραπάνω υπηρεσίες.