Προσφέρουμε μία απόλυτα εξατομικευμένη υπηρεσία.

Σας βλέπουμε ως μοναδική προσωπικότητα με μοναδική καριέρα. Για μας δεν είστε ένας κάποιος δερματολόγος, παθολόγος, προσθετολόγος ή χειρουργός. Στο UKmed.gr καταλαβαίνουμε τις δικές σας μοναδικές ανάγκες και προσαρμόζουμε την τακτική μας σε αυτές.

Βλέπουμε τι σας συμφέρει μακρόπνοα και ολιστικά.

Ποτέ δεν “κόβουμε δρόμο” με τρόπο που ίσως βάλει σε κίνδυνο την καριέρα του επαγγελματία της υγείας που μας εμπιστεύεται.

Είναι ποτέ σωστό να παραλείψει κανείς κάτι στην αίτησή του προς το GMC; Αρκεί να βρεθεί μία οποιαδήποτε θέση εργασίας και κάπου για να κατοικήσετε; Τι “ξέχασε” να σας πει το πρακτορείο locum; Ποιες είναι οι λογιστικές, επαγγελματικές και προσωπικές επιπτώσεις της επιλογής Α ή Β; Πώς θα προετοιμαστείτε για το νέο εργασιακό περιβάλλον;

Κι ακόμη: Να το κλείσετε το ιατρείο; Πώς θα γίνει η μετοικεσία της οικογένειας; Πού θα πάνε τα παιδιά σχολείο;

Στο UKmed.gr πασχίζουμε να δούμε λίγο πιο μακριά – για σας. Γιατί, για έναν επαγγελματία της υγείας, ο κόσμος είναι μικρός και η ζωή είναι μεγάλη.

Δε δουλεύουμε για κανένα πρακτορείο εύρεσης εργασίας.

Είναι σίγουρο ότι θα εργαστείτε ή θα εκπαιδευτείτε έξω από την Ελλάδα, επενδύοντας ένα μικρό ή μεγάλο κομμάτι της ζωής σας. Έτσι, χρειάζεστε το δικό σας προσωπικό σύμβουλο καριέρας. Γι’ αυτό δουλεύουμε ανεπηρέαστα μόνο για σας, χωρίς καμία προμήθεια από κανέναν.

“Θα σας χρειαστώ και στο μέλλον” είναι η πιο συχνή φράση που ακούμε. Μη διστάσετε να μας μιλήσετε για τη δική σας επαγγελματική ανάγκη. Στο UKmed.gr απέχουμε ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα.

Γρήγοροι σύνδεσμοι