Προετοιμασία για συνεντεύξεις στο NHS

Σας κάλεσαν σε συνέντευξη για μία θέση εργασίας; Πείτε στον εαυτό σας ένα μεγάλο μπράβο, διότι είστε εκεί επειδή τους ενδιαφέρετε. Αντίθετα με όσα πιθανόν ακούτε, η συνέντευξη δεν είναι ούτε τυπική, ούτε χαριστική, ούτε από πριν συμφωνημένη. Σε σας βλέπουν την πιθανή λύση στο πρόβλημά τους.

Ξεκινήστε απαντώντας ειλικρινά στο εξής: “Θέλω πραγματικά να πετύχω ή πηγαίνω μόνο για την τιμή των όπλων;” Διαπιστώνουμε ότι αρκετοί δυνατοί επιστήμονες που κατέβαλαν χρόνο, κόπο και χρήματα για να κερδίσουν τη συνέντευξη, εντούτοις επιτρέπουν ανεξήγητα στον εαυτό τους μία επιπόλαιη παρουσία στο τελικό και πιο κρίσιμο βήμα.

Στο UKmed προετοιμάζουμε τον υποψήφιο που δεν αρκείται να εμφανιστεί, θέλει και να κερδίσει.

Προσομοίωση πάνελ επιλογής του NHS

Βρεθείτε μπροστά σε δύο αξιολογητές: έναν επαγγελματία μάνατζερ και ένα συνάδελφό σας με εργασιακή εμπειρία στο NHS. Καθήστε στην καρέκλα του υποψηφίου, βολευτείτε και προσπαθήστε να απαντήσετε στις αγγλικές ερωτήσεις τους. Θα μείνετε στο θέμα; Τι κρύβεται πίσω από τη διατύπωση; Θα αρέσετε εξίσου και στο μάνατζερ και στον ιατρό;

Η διαδικασία επαναλαμβάνεται τουλάχιστον δύο φορές, με ενδιάμεση ανάλυση. Η προσομοίωση βιντεοσκοπείται. Σας παραδίδουμε πρότυπες απαντήσεις, ιδέες βελτίωσης των αδύνατων σημείων σας και το DVD για να δείτε ιδίοις όμμασι τη γλώσσα σώματος που υιοθετείτε ασυναίσθητα.

Η υπηρεσία διατίθεται στη Θεσσαλονίκη. Σύντομα και μέσω Skype.
Τιμή: 400 ευρώ

Δοκιμασίες μέσω Skype

Αν δεν έχετε το χρόνο για την προσομοίωση ή είστε μακριά, μπορείτε να προετοιμαστείτε με τη βοήθεια του UKmed μέσω Skype. Μέσα από δομημένη διαλογική συζήτηση στα Αγγλικά, διδάσκουμε στρατηγικές χειρισμού των ερωτήσεων, ενώ παράλληλα αξιολογούμε το επίπεδο των Αγγλικών σας. Διαθέτουμε ένα θησαυρό πετυχημένων και αποτυχημένων στρατηγικών από πραγματικές συνεντεύξεις. Και βέβαια σας παραδίδουμε πρότυπες ερωταπαντήσεις.

Τιμή: από 80 ευρώ